Veel gestelde vragen

Hoe moet ik bij u betalen?
Betalingen gaan via Ideal of onder rembours, indien onder rembours komen er 3% rembourskosten boven op het aankoopbedrag. Rembours zendingen kunnen wij alleen doen in Nederland. Let op remboursbedragen kunnen alleen contant worden voldaan bij de bezorger. Wij hebben geen pin aan boord.

Kan ik deze meubels ook ergens bekijken?
Ja, wij hebben een showroom aan de Manegeweg 5 te Venlo waar u op telefonische afspraak al onze artikelen kunt zien en uitproberen, in verschillende varianten.

Bel 06-20535752 voor een afspraak.

Kan ik ook in de weekenden en avonduren een bezichtiging hebben?
Ja, enkel op afspraak

Wat is wicker vlechtwerk?
Wicker is een kunststof vezel, ook wel polyester-rotan genoemd. Het is kunststof dus erg makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Anders dan het organisch materiaal zoals riet gaat wicker niet werken en hoef je het niet ieder jaar te bewerken met een of andere onderhoudsspray. Wicker wordt veelal gebruikt in de moderne loungemeubelen.
Let wel op, er is een groot verschil in kwaliteit van de wicker.
Vaak ziet een loungemeubel er mooi uit, maar ga je dan het vlechtwerk van dichterbij bekijken ziet het er allemaal een beetje kitcherig en glimmend uit. Dit is veelal het geval bij loungemeubelen die aan worden geboden bij de wel bekende bouwmarkten.
Onze wicker heeft een natuurlijke uitstraling, dit zal u meteen opvallen wannneer u in een van onze showrooms onze producten komt bekijken.

Het vlechtwerk dat wij voor onze meubelen gebruiken is gemaakt van hoge kwaliteit kunststof en geeft daardoor een natuurlijke uitstraling. De wickersoorten die wij aanbieden is plat gevlochten wicker, rond gevlochten wicker en geborsteld wicker.
Koopjesconcurrent doet er alles aan om een top product op de markt te zetten en kiest dus enkel voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Al onze meubelen en accesoires zijn handgemaakt, hierdoor is ieder onderdeel uniek.

Kan deze set het hele jaar buiten blijven staan? 
Ja, deze set is UV bestendig en kan het hele jaar buiten blijven staan, natuurlijk is het altijd beter als u de set in het najaar even afdekt met een zeil of afdekhoes, welke bij iedere bouwmarkt verkrijgbaar zijn.
Als het vriest de set niet gebruiken of op gaan zitten, dit kan breuk veroorzaken in het vlechtwerk.

Moet ik deze set nog bewerken?
Nee, in principe niet. Wel is het aan te raden de set aan het begin van het voorjaar even in te spuiten met een textilene spray.

Kunnen de kussens altijd buiten blijven?
Nee, de kussens mogen gerust een keer nat worden maar om ze standaard buiten te laten liggen is niet goed voor de kwaliteit van de kussens en de kussenhoezen

Kan ik mijn kussenhoezen wassen?
Ja, natuurlijk kunt u deze wassen, wij raden aan om dit te doen op een handwasprogramma.
Mocht uw wasmachine niet over zulk programma beschikken, dan wassen op maximaal 30 graden met een centrifugesnelheid van 400 omw/min.
Voor het kleurbehoud wordt aangeraden azijn in het voorwas of wasverzachter bakje van de wasmachine te doen is ook nog goed voor de machine.

Kunnen jullie de meubelen ook bezorgen?
Alle artikelen bij koopjesconcurrent worden gratis geleverd tot aan de eerste drempel van de begane grond in Nederland en Belgie, buiten Europa kunnen wij ook leveren, enkel hiervoor gelden bezorgtarieven gespecificeerd op onze website. Voor informatie over de levering kunt u contact opnemen met onze transporteur Transmission Princen 0495-580200   of kijk op mijnzending.nl