Slaapbanken koop je voordelig bij Koopjesconcurrent

Een slaapbank of bed bank is comfortabel als bank en als bed en past daarnaast ook nog perfect in jouw interieur. Maar welke slaapbank? Tweepersoons of eenpersoons? En welk klapsysteem is het handigst? Koopjesconcurrent heeft een leuk assortiment slaapbanken.

Een tweepersoonsslaapbank ziet er in de meeste gevallen uit als een normale twee- of driezitsbank en is bij ons verkrijgbaar onder de naam Cinema Sofa. We verkopen deze slaapbank in diverse kleuren. Daarbij kunt u kiezen uit de kleuren, zwart, rood of wit.

Een slaapbank is overdag een uitnodigende zithoek met volop ruimte om te ontspannen en verandert ’s nachts in een comfortabel tweepersoonsbed. Vaak heb je onder de kussens voldoende ruimte om lakens en een dekbed op te bergen.

Multimedia slaapbank Cinema Sofa

Deze sofa is exact dezelfde als onze vertrouwde cinema bank, echter hebben wij de bank gepimpt naar een 2.0 gaming / music sofa

Wij hebben een speciale radio geintegreerd in de bank, voorzien van 2 boxen.
Via de bluetooth ontvanger kun je gemakkelijk streamen van bijvoorbeeld je telefoon of spelcomputer naar de bank.
Tevens hebben wij een USB aansluiting toegepast, plug een stickje in met je favouriete muziek of laad gemakkelijk je gaming consule op zonder voor de computer te hoeven zitten met de kabel.

Verder hebben we de bank voorzien van een SD card reader zodat je ook via je SD card jouw muziek kunt laten horen uit de sofa.

De Cinema is een zeer trendy sofa gebaseerd op de oude bioscoopbanken (cinema)

Indien u met zn tweeen op de bank zit klikt u het middenstuk van de rugleuning naar beneden en u heeft een handig tafeltje met glashouder.

Deze sofa bedden zijn een trendy product met een ergonomische designed comfort en voorzien van het ingenieuze Clic-Clac mechanisme.

Wij bieden dit model in diverse kleuren aan op onze website.

De Cinema is afgewerkt mer super-soft faux leder en gepolijste chrome voetwerk.
Bij dit model leveren wij ook 2 practische kussentjes die indien de bank als sofa wordt gebruikt dienen voor een fijne armsteun, indien als bed als heerlijke kussentjes.

Multimedia.
USB plug (voor game consule of USB stick)
SD card reader
Bluetooth receiver
2 boxen

Afmetingen
Lengte : 185cm
Hoogte : 90cm
Diepte : 54cm
Zithoogte : 40cm